Sankarit

//

Sankarit-toiminta siirtyy joululomalle 18.12.2020-10.1.2021. Rauhallista joulun aikaa jokaiselle!

Sankarit-toiminta jatkuu maanantaina 18.1. & Sankarit Vol 2 -illat 22.1.

Tiedotamme alkuvuodesta, jatkuuko toiminta etätoimintana vai normaalisti Lauttasaaren nuorisotalolla.

Pääkaupunkiseudun koronakoordinaatioryhmän tekemän linjauksen mukaisesti kaikki nuorisotilat pidetään suljettuina 30.11.2020-10.1.2021. Uusista linjauksista tiedotetaan.

Sankarit-toimintaan voi olla yhteydessä s-postitse sankarit@hel.fi tai puhelimitse 040 1696278. Meidät tavoittaa myös Facebookin tai Instagramin (tunnus: sankarit_toiminta) kautta.

//

SANKAREILLE TIEDOKSI

Tervetuloa Sankarit-toimintaan! Kiva kun olet mukana!

Sankarit-toimintaa järjestetään maanantai-iltaisin Lauttasaaren nuorisotalo Apajassa klo 17.30-20.30. Joka toinen perjantai 11.9. alkaen järjestetään etänä Sankarit vol 2 -iltoja klo 17.30-20.30. Etäillat järjestetään Discord-palvelimessa.

Lauttasaaren nuorisotalo Apajan osoite: Pajalahdentie 10 Ab 00200 Helsinki

Sankarit-toiminta on eri tavoin vammaisille 15–29 -vuotiaille nuorille suunnattua vapaa-ajan nuorisotalo- ja harrastustoimintaa. Voit osallistua ohjattuun toimintaan, viettää kivoja hetkiä ystäviesi kanssa, tutustua uusiin ihmisiin tai halutessasi myös oleskella omassa rauhassa. Nuoret ovat mukana ideoimassa ja toteuttamassa toiminnan sisältöjä, tule sinäkin!

Voidaksesi osallistua toimintaan tarvitset ilmaisen jäsenkortin, jonka voit lunastaa joko digitaalisessa tai kortti-muodossa. Jäsenkortti lunastetaan nuorisotalolta toiminnan käynnistyttyä.

Nuoria illassa on n. 30-40. Siksi olisikin tärkeää, että ohjaajat tietävät taksilla kulkevien nuorten osoitteet ja taksien hakuajat. Toivomme, että ilmoitatte taksien hakuajat esim. tekstiviestillä tai antamalla sen nuoren mukaan lapulla. Lisäksi olisi hyvä, että taksit tilataan talolle viimeistään klo 20.25. Mikäli osoitteenne on muuttunut tai nuori on esim. asuntolaharjoittelussa, ilmoitattehan tiedot ohjaajille.

Toivomme lämpimästi, että otatte meihin yhteyttä jos jokin asia mietityttää. Ilmoitattehan meille myös akuutit nuoren elämäntilanteeseen vaikuttavat asiat, jos koette, että meidän on syytä tietää niistä.

Ohjaajiin saa parhaiten yhteyden toimintapäivinä klo 15.00-21.00 Sankarit-toiminnan puh. numerosta 040 169 6278 tai muuna aikana s-postitse sankarit@hel.fi

Voit myös seurata Sankarit-toimintaa Instagramista nimellä sankarit_toiminta tai Sankareiden Facebook-sivuilta!

Nähdään Lauttasaaressa!

//

KIRJALLINEN OHJE DISCORDIIN:

Discord on kanava, jonka avulla voi jutella kirjoittamalla tai puhumalla. Mukaan voi osallistua myös vain kuuntella / seuraamalla keskustelua! Sankareiden Discord-kanavalla voit jutella Sankarit-illoista tuttujen ohjaajien ja muiden nuorten kanssa. Myös avustajat ja kotiväki ovat tervetulleita mukaan! Opetellaan yhdessä käyttämään Discordia, löydät ohjeet tunnuksen tekemiseen videolta sekä tästä:

1) Pyydä Sankarit-toiminnalta kirjautumislinkki esim. Facebook-viestillä (Sankareiden postilaatikko) tai WhatsApp-viestillä (Sankareiden puh. 040 169 6278).

2) Luo itsellesi käyttäjänimi ja hyväksy säännöt. Klikkaa jatka.

3) Rekisteröidy sivulla. Tarvitset tähän sähköpostin ja salasanan.

4) Saat sähköpostiin vahvistuslinkin.

Tervetuloa Discordiin!