Disco-vuorot keväälle 2020

Lauttasaaren nuorisotalo Apaja tarjoaa jälleen tilojaan helsinkiläisille koululuokille, urheiluseuroille ja muille nuorten ryhmille discojen järjestämistä varten. Ryhmä saa tilan maksutta käyttöönsä. Vuorot ovat parillisten viikkojen perjantaisin kello 16:30-20:00 ,tämä aika sisältää kaikki valmistelut ja tilojen siivoamisen.Vuorot tulevat varattaviksi keskiviikkona 8.1.2020 kello 14:00 alkaen vain suoraan nuorisotalolta.

Myönnämme vuoroja yhden ryhmää kohden. Varaamisen lisäksi vuoroa varten tarvitaan käyttövuoroanomus, joka tulee toimittaa nuorisotalolle kahta viikkoa ennen discoa. Olemme muuttaneet nuorisotalolla järjestettävien tapahtumien ohjeistusta ympäristöystävällisempään suuntaan, joka tarkoittaa ettei nuorisotalolla saa enää käyttää kertakäyttöastioita. Pyydämmekin luokkadiscoja järjestäviä huomioimaan tämän.