Discovuorot syksylle 2019

Lauttasaaren nuorisotalo Apaja tarjoaa jälleen tilojaan helsinkiläisille koululuokille, urheiluseuroille ja muille nuorten ryhmille discojen järjestämistä varten. Ryhmä saa tilan maksutta käyttöönsä. Vuorot ovat parittomien viikkojen perjantaisin kello 16:30-20:00 ,tämä aika sisältää kaikki valmistelut ja tilojen siivoamisen.Vuorot tulevat varattaviksi maanantaina 3.6.2019 kello 12:00 alkaen vain suoraan nuorisotalolta.

Myönnämme vuoroja yhden ryhmää kohden, toki syksyllä on mahdollista hakea toista vuoroa. Varaamisen lisäksi vuoroa varten tarvitaan käyttövuoroanomus, joka tulee toimittaa nuorisotalolle kahta viikkoa ennen discoa. Syksystä alkaen muutamme nuorisotalolla järjestettävien tapahtumien ohjeistusta ympäristöystävällisempään suuntaan, joka tarkoittaa ettei nuorisotalolla saa enää käyttää kertakäyttöastioita. Pyydämmekin luokkadiscoja järjestäviä huomioimaan tämän.

n/a