Sankarit

Sankarit-toiminta kiittää kuluneesta kaudesta!

Sankareiden syyskausi alkaa maanantaina 7.9. Lauttasaaressa.

Ihanaa kesää jokaiselle!

Terveisin, Sankarit-ohjaajat

Sankarit-toiminta on eri tavoin vammaisille 15–29 -vuotiaille nuorille suunnattua vapaa-ajan nuorisotalo- ja harrastustoimintaa. Voit osallistua ohjattuun toimintaan, viettää kivoja hetkiä ystäviesi kanssa, tutustua uusiin ihmisiin tai halutessasi myös oleskella omassa rauhassa. Nuoret ovat mukana ideoimassa ja toteuttamassa toiminnan sisältöjä, tule sinäkin!

SANKAREILLE TIEDOKSI

Tervetuloa Sankarit-toimintaan! Kiva kun olet mukana!

Sankarit-toimintaa järjestetään maanantai-iltaisin Lauttasaaren nuorisotalo Apajassa klo 17.30-20.30 ja joka toinen perjantai (parittomina viikkoina) klo 17.30-20.30.

Lauttasaaren nuorisotalo Apajan osoite: Pajalahdentie 10 Ab 00200 Helsinki

Voidaksesi osallistua toimintaan tarvitset ilmaisen jäsenkortin, jonka voit lunastaa meiltä. Tulosta siis jäsenkorttihakemus tai pyydä se ohjaajaltasi.

Sankarit-iltoihin voivat osallistua 15-29-vuotiaat nuoret. Illoissa voit hengailla, viettää aikaa ystävien kanssa, tavata uusia tuttavia, osallistua ohjattuun toimintaan tai järjestää sitä itse. Voit myös viettää rauhassa aikaa itseksesi mikäli siltä tuntuu.

Nuoria illassa on n. 30-50. Siksi olisikin tärkeää, että ohjaajat tietävät taksilla kulkevien nuorten osoitteet ja taksien hakuajat. Toivomme, että ilmoitatte taksien hakuajat esim. tekstiviestillä tai antamalla sen nuoren mukaan lapulla. Mikäli osoitteenne on muuttunut tai nuori on esim. asuntolaharjoittelussa, ilmoitattehan tiedot ohjaajille.

Toivomme lämpimästi, että otatte meihin yhteyttä jos jokin asia mietityttää. Ilmoitattehan meille myös akuutit nuoren elämäntilanteeseen vaikuttavat asiat, jos koette, että meidän on syytä tietää niistä.

Ohjaajiin saa parhaiten yhteyden toimintapäivinä klo 15.00-21.00 Sankarit-toiminnan puh. numerosta 040 169 6278 tai muuna aikana s-postitse sankarit@hel.fi

Voit myös seurata Sankarit-toimintaa Instagramista nimellä sankarit_toiminta tai Sankareiden Facebook-sivuilta!

Nähdään Lauttasaaressa!