RuBu 2016

Vuoden 2016 Ruutibudjetti on saatu onnistuneesti päätökseen. Lopulliset äänestystulokset näyttävät tältä, ja kyseinen TOP 3 tullaan laittamaan käytäntöön tämän kuluvan vuoden aikana.

Finnkinolle tullaan tekemään nuorten kanssa aloite nuorisoystävällisimmistä leffalippujen hinnoista.

Täällä Lauttasaaren nuorisotalolla ollaan jo reagoitu lauantaiaukioloihin lisäämällä niitä, vastedes olemme kiinni ainoastaan kuun viimeinen lauantai (poikkeuksia lukuunottamatta) ja kerran kuussa tullaan pitämään teemalauantai vähän spessummalla sisällöllä. Nämäkin toiminnot tullaan luonnollisesti suunnittelemaan yhdessä nuorten kanssa.

Myös nuorten tapahtumatuotantokoulutus on tuloillaan, jonka päätteeksi nuoret järjestävät nuorille suunnatun tapahtuman syyslomalle. Jälkimmäisestä tulee lisäinfoa ja mainosta lähiaikoina, joten stay tuned 😉

Jos mikään näistä ylläolevista kiinnostaa ja haluat tulla mukaan toteuttamaan, tai sulla on kysyttävää niistä, niin ota rohkeasti yhteyttä. Yhteystiedot löytyy tuosta äänestysjulisteesta, ja nutan yhteystietosivuilta.

Kaikkiaan vuoden 2016 RuBuun Eteläisen nuorisotyöyksikön alueella vaikutti n. 250 nuorta, aina tiedonkeruuvaiheesta työpajatoimintaan ja kouluäänestyksistä neuvottelukuntaan. Kiitos osallistuneille!

Vuoden 2017 RuutiBudjetti on jo hyvällä vauhdilla suunnitteilla, ja se starttaillaan tuttuun tapaan käyntiin hulppella tiedonkeruuvaiheella. Kalentereihin voi merkata jo ylös:

RuBuFest 2017, keskiviikkona 31.5. Narinkkatorilla.

tv. Laura, aka Bosslady