Vertsut Reaktoris TöIS

Morjens! Meitsit ollaan Reaktoris töissä 24.-26.2. Nyt vedellää tokaa päivää. Ekana päivänä ollaan tutustuttu mestoihin, laulettu singstaria Sateenkaarinuorien pisteellä, yksi toimi dj:nä Jook Joint Movementin workshopissa, testattiin ongelman ratkaisutaitoja Partion Escape roomissa, oltu Värkkäämös tekemässä origameja ja tutustuttu uusiin mahtaviin tyyppeihi!!

image

Eka päivä alkamassa 🙂

 

image

“TöIS”

Tokan päivän ollaan tehty lisää origameja, kisattu Arabian nutan järkkäämäs kakkuskabas, hankittu feikkitatskat Kirjaston pisteelt ja osallistuttu erillaisii arvontoihi. Tänään ja huomenna tekemist riittää vielä!! Urheilupuolelle ei olla uskallettu mennä vielä mut ollaan kateltu kauempaa niitten menoo ja hyvält näyttää. Lisätietoo reaktorist saat osoitteesta: reaktori2016.munstadi.fi KAIKKI MESSII!!

Kakkuskabas

Kakkuskabas