Yhdenvertaisuusviikko

Kuluvalla viikolla vietetään yhdenvertaisuusviikkoa, ja nutalla se näkyy arjessa pikku tempauksilla ja spessuohjelmana.

image

Maanantaina alotettiin jo iltanuorten kanssa “kevyesti” aiheella koulukiusaaminen, ja tsekattiin asiaa käsittelevä dokumentti Bully. Dokkarissa seurataan lukuvuoden ajan viiden amerikkalaisen nuoren kamppailua koulukiusaamisen keskiössä. Jos tätä ei oo vielä tullu katottua, niin kannattaa kyllä kattoa. Aihe on tärkee ja aina niin valitettavan ajankohtanen, nutalta lähti illan päätteeks hiljasta jengiä, niin nuorten kuin ohjaajienkin osalta.

image

Tänään tempastiin kun nuta on kiinni, ja käytiin Lauttasaaren Yhteiskoululla viihdyttämässä pitkän ruokavälkän verran sydämellisellä toiminnalla. Yhdenvertaisuusviikon tietous ja Ei Vihapuheelle -kampanja otti kivasti tuulta alleen, porukka löys helposti oikeen sydämen itelleen ja saatiin kivat kuvatki viel päälle.

image   image

Loppuviikon ohjelmaa ootellessa voi esim. tsekata alla olevan videon, ja miettiä kuinka ite vois vaikuttaa omalla toiminnallaan yhdenvertaisempaan ja suvaitsevaisempaan ympäristöön 🙂