Ohjaaja-Laura goes Ripari

Lauttasaaren alue on selkee ja jengi tiivis, ja me nuoriso-ohjaajat panostetaan kovaa muitten alueella toimivien tahojen kanssa tehtävään alueelliseen yhteistyöhön. Vuoden aikana kertyy kaikennäköstä erinäköstä prokkista ja yhteistyökuviota mm. alueen koulujen ja seurakunnan kanssa. On Valintojen Stooria, erinäisiä ryhmäytyksiä ja koulukäyntejä, mielenkiintosia kuvioita ja idiksiä on välillä enemmän kuin ehtii toteuttamaan.

Tällä kertaa allekirjoittanut lähti jeesiin Lauttasaaren seurakunnan rippileirille Kellokoskelle. Kerta ei oo ensimmäinen, kokeilu startattiin viime kesänä Lohirannan maisemissa, ja vuosia takaperin on ollut ilmoilla myös samanlaista ohjaajalainausta. Vaikka nuoret on samoja alueen nuoria, ja osa nutalta tuttuja, poikkeaa leirielämä ja pitkät työpäivät aika kovaa normi nutapäivistä.

Kaheksan päivän leiri piti sisällään perinteisten riparioppituntien lisäksi kaikennäköstä aktiviteettia leirihäistä aina kaveruuden ja arvomaailman pohtimiseen, hyvää ruokaa m o n t a kertaa päivässä, sekä tietysti paljon paljon naurua ja laatuaikaa yhdessä.

image

Arvohuutokaupassa ostettiin arvoja jäljellä olevilla elinvuosilla

image

Kestääkö kaveruus?- pelissä puitiin piirre kerrallaan, aina ulkonäöstä päihteiden käyttöön, kuin ne vaikuttaa kaveri- ja parisuhteisiin. Tuli jänniä komboja.

image

Nuoriso-ohjaajien huoneen pöydältä löyty loppuleiristä kaikkee tarpeellista 😀

image

Leirihäissä kukin otti vähä erilaista roolia

Kaikenkaikkiaan viikko oli mainio, eikä lomaltapaluulta olis voinu paljoo kivempaa laskua ees toivoa. Puitteet oli mainiot, säät suosi, leiriläiset oli ihania ja duuniporukka mahtava.  Näillä fiiliksillä oli hyvä palata omille nurkille ja valmistautua alkavaan syksyyn nuorisotalolla.

Välil on hyvä lähtee omaa Apajaa kauemmas kalaan 😉